Testimonials startups


IMG_20180403_104616.jpg
Je vergroot je netwerk niet alleen met andere startups, maar ook met bedrijven en investeerders als je deelneemt aan Present Your Startup!
— Tim van Pappelendam, CEO Maester, Winnaar 2017

Presentyourstardup-93.jpg
Je bent moet wel Mesjogge zijn, als je niet meedoet aan Present Your Startup. Valerie heeft met haar team een geweldig concept neergezet en uitgerold: present your startup! Niet alleen worden startups in contact gebracht met investeerders, juist de begeleiding, training, netwerk van trainers maken startups beter voorbereid en knowledgeable over positionering, financiering en stage performance. Ik heb Valerie leren kennen als gedreven, gepassioneerd over haar activiteiten én betrokken bij jou en je startup. Voorbeeld hiervan is introducties bij potentiële klanten of netwerkpartners! Elke startup - ook al ben je verder in het proces dan alleen een ‘idee’ - doet er wijs aan met Valerie en haar team te onderzoeken wat Present Your Startup kan betekenen voor jou als onderneming.
— Tjalke de Jong, Founder NIGW, finalist 2016

Door Present Your Startup heb ik het verhaal van Waterly scherp gekregen. Er gingen deuren open die voor mij anders gesloten blijven.
— Bart Verweijen, Founder Waterly, Finalist 2016
Presentyourstardup-48.jpg

 
Presentyourstardup-110.jpg
Meedoen aan Present your Startup was voor mij meedoen aan een wedstrijd. Althans dat dacht ik. Het bleek veel meer te zijn dan dat en tijdens het traject van een jaar heb ik veel meer geleerd dan dat je uit een boek ooit zou kunnen leren.
— Ralph de Groot, CEO Restoranto, Finalist 2016

Natuurlijk gingen we voor de winst maar vooral voor een stramien van vooruitgang, dat je verder komt en elke bijeenkomst bij Haarlemvalley (oude naam Present Your Startup) zorgde ervoor dat we actie ondernamen op bedrijfsstructuur, op het product, op onze kijk op funding. Dat heeft ons grote stappen vooruit gebracht
— Willemijn Schneyder, CEO Swipeguide. finalist 2016
 
Presentyourstardup-26.jpg

Wat Present Your Startup voor mij betekent is een onwijs gave community van jonge ondernemers die samen keihard werken om iets moois neer te zetten
— Sabrina Bos, Founder AccessArt, Finalist 2016

Present Your Startup was een hele mooie ervaring en beleving. We zijn bezig met de tweede financieringsronde en toch was het goed om te zien dat we vanuit Present Your Startup veel nieuwe dingen hebben geleerd en dat ze ons goed op weg hebben geholpen om die tweede ronde goed te kunnen financieren.
— August de Vocht, NoFoodWasted, Winnaar 2016
 

 
Presentyourstardup-80.jpg
Eigenlijk voelde ik me tijdens Present Your Startup heel erg op mijn gemak, maar ook uitgedaagd en geïnspireerd en daarmee ben ik vervolgens vol nieuwe energie in het bedrijf aan de slag gegaan.
— Shemara Pijpers, Ridiculously Good, Finalist 2016