Op zoek naar funding?

Heb jij een startup met een innovatief idee of product? Heb jij het beste idee, dat echt iedereen moet weten? Wil je hulp met je startup? Behoefte aan groei van je bedrijf? Op zoek naar funding? Kortom, wil jij je onderneming verder ontwikkelen en succesvoller maken? Doe dan mee met Present Your Startup regio Haarlemmermeer/Schiphol! Let op, je hoeft niet per se uit deze regio te komen om deel te kunnen nemen.

 

Werkwijze

Alle aanmeldingen zijn welkom op de netwerk & selectie dag op 25 april. Tijdens deze dag worden de startups geselecteerd voor onze Prepare Your Startup Academy. Dit is een accelerator van drie les- en kennismakingsdagen over je eerste ‘financial close’. Deze academy is niet alleen bedoeld om kennis over te dragen, maar juist ook om de ondernemer achter de startup te leren kennen. Zowel de Netwerk & Selectie Dagen als de Prepare Your Startup Academy zijn belangrijk onderdelen van ons selectieproces.

Na de Prepare Your Startup Academy pitch jij je idee (mits goed genoeg en verder geselecteerd) tijdens de Pitch Day (kwartfinale) om een plek te bemachtigen tijdens de halve finale. Tijdens de halve finale wordt er gestreden om een plek in de grote finale-avond op 28 november 2018. 

 

Belangrijke data

Woensdag 25 april: Netwerk & Selectie dag

Ben je geselecteerd om deel te nemen aan de Prepare Your Startup Academy? Dan zijn de volgende dagen voor jou van belang, blokkeer ze dus alvast in je agenda:

Maandag 17 september 2018: Business Model Day

Maandag 24 september 2018: Pitchtraining Day

Vrijdag 28 september 2018: Legal & Limo Day.

Vrijdag 5 oktober 2018: Pitch Day (kwartfinale)

Dinsdag 30 oktober 2018:  Halve finale

Woensdag 28 november 2018: Finale

Voor meer informatie over de deelnamevoorwaarden en de stappen van aanmelding, zie Belangrijke informatiePresent Your Startup 2017

 

Founding Partners

 
 

Netwerkpartners