Logo Flevoland

Op zoek naar funding?

Heb jij een startup met een innovatief idee of product? Heb jij het beste idee, dat echt iedereen moet weten? Wil je hulp met je startup? Behoefte aan groei van je bedrijf? Op zoek naar funding? Kortom, wil jij je onderneming verder ontwikkelen en succesvoller maken? Doe dan mee met Present Your Startup regio Flevoland! Let op, je hoeft niet per se uit deze regio te komen om deel te kunnen nemen.

 

Werkwijze

Alle aanmeldingen worden uitgenodigd voor een intake bij ons op het kantoor. Tijdens deze intakes worden de startups geselecteerd voor onze Present Your Startup Academy. Dit is een accelerator van vier les- en kennismakingsdagen over je business model, finance en pitch. Deze academy is niet alleen bedoeld om kennis over te dragen, maar juist ook om de ondernemer achter de startup te leren kennen. Zowel de intake & Selectie Dagen als de Present Your Startup Academy zijn belangrijk onderdelen van ons selectieproces.

Na de Present Your Startup Academy pitch jij je idee (mits goed genoeg en verder geselecteerd) tijdens de Pitch Day (kwartfinale) om een plek te bemachtigen tijdens de halve finale. Tijdens de halve finale wordt er gestreden om een plek in de grote finale-avond. 

Voor meer informatie over de deelnamevoorwaarden, zie Belangrijke informatie

 


Present Your Startup Flevoland 2016

 

Partners