Ontmoet startups tijdens ons programma 

In 2018 zullen er meerdere intakes plaatsvinden, waarna de startups een online Academy moeten afronden en ze geselecteerd kunnen worden voor de Prepare Your Startup Academy. Daarna zullen er 3 Pitch Dagen plaatsvinden, de kwartfinale, halve finale en finale.

Als investeerder bent u van harte welkom op deze Pitch Dagen. Bekijk de evenementenpagina op deze website om de data vast te zetten in uw agenda.

Heeft u geen tijd, maar wilt u wel weten welke startups er dit jaar mee doen? Schrijf u in voor nieuwsbrief of hieronder als investeerder. 

Maak kennis met onze beste startups 

Bent u investeerder, VC of business angel? Neem vrijblijvend deel aan onze evenementen! Bij Present Your Startup beslissen de investeerders welke startups worden geselecteerd en doorgaan naar de volgende ronde. Als u geïnteresseerd bent, kunt u worden uitgekozen om deel uit te maken van de jury tijdens (een van) de Pitch Dagen en uiteindelijk als jurylid voor de halve finale en hele finale. 


Wilt u op de hoogte worden gehouden van ons programma in 2018? Dat kan! Schrijf u hieronder in als nieuwe investeerder.
 

 

Steun het Startup ecosysteem

Om een startup met succes te financieren en te laten groeien is Present Your Startup afhankelijk van het startup ecosysteem en de mensen die startups een warm hart toedragen. Ook u kunt ons supporten door Present Your Startup Vriend te worden. U ontvangt dan toegang tot exclusieve pitch events met streng geselecteerde startups, maar ook het laatste nieuws over onze startups. Het Present Your Startup lidmaatschap exclusief voor informele investeerders (business angels) kost tussen de 250 euro ex BTW en 1200 ex BTW per jaar (zie onderaan de pagina). 

MKB bedrijven en dienstverleners kunnen vriend worden voor 750 euro ex BTW per jaar. Wilt u (top)partner en intensief betrokken zijn? Neem dan contact op met Eva

 

 

Schrijf U hier in als investeerder

Naam *
Naam
Wat voor een soort investeerder bent u? *
Ik wil bijdragen *