Logo_pys.png

Op zoek naar funding?

Heb jij een startup met een innovatief idee of product? Heb jij het beste idee, dat echt iedereen moet weten? Wil je hulp met je startup? Behoefte aan groei van je bedrijf? Op zoek naar funding? Kortom, wil jij je onderneming verder ontwikkelen en succesvoller maken? Doe dan mee met Present Your Startup regio IJmond! Let op, je hoeft niet per se uit deze regio te komen om deel te kunnen nemen.

 

Werkwijze

Alle aanmeldingen zijn welkom op de twee Netwerk & Selectie Dagen op 24 maart & 29 maart. Tijdens deze dagen worden de startups geselecteerd voor onze Prepare Your Startup Academy. Dit is een accelerator van vier les- en kennismakingsdagen over je eerste ‘financial close’. Deze academy is niet alleen bedoeld om kennis over te dragen, maar juist ook om de ondernemer achter de startup te leren kennen. Zowel de Netwerk & Selectie Dagen als de Prepare Your Startup Academy zijn belangrijk onderdelen van ons selectieproces.

Na de Prepare Your Startup Academy pitch jij je idee (mits goed genoeg en verder geselecteerd) tijdens de Pitch Day (kwartfinale) om een plek te bemachtigen tijdens de halve finale. Tijdens de halve finale wordt er gestreden om een plek in de grote finale-avond op 22 november 2017. 

 

Belangrijke data

Vrijdag 24 maart 2017: Financieringsvormen & Tips en Tricks Pitchdeck + Onepager.

Woensdag 29 maart 2017: Meet Your Startup vs CEO/Investors & Pitch Your Startup. Tijdens deze dag pitchen alle deelnemers hun business plannen en/of ideeën en maak je kans op selectie voor ons acceleratorprogramma, de Prepare Your Startup Academy.

Voor meer informatie over de deelnamevoorwaarden en de stappen van aanmelding, zie Belangrijke informatie


Lees hier het artikel op Dichtbij.nl

 

Partners