De mensen achter het succes

 
Valerie Vallenduuk Founder Present Your Startup Startups zijn een hype. Die hype is nodig voor de toekomst van onze kinderen. De huidige beroepen bestaan straks niet meer. Daar moeten we nu op inspelen. Met Present your Startup matchen we startups aan kapitaal. Lees mijn verhaal hier.

Valerie Vallenduuk
Founder Present Your Startup

Startups zijn een hype. Die hype is nodig voor de toekomst van onze kinderen. De huidige beroepen bestaan straks niet meer. Daar moeten we nu op inspelen. Met Present your Startup matchen we startups aan kapitaal.
Lees mijn verhaal hier.

Projectleider Nederland  Ik ben altijd op zoek naar opvallende patronen, technologische innovaties en consumententrends, om meer inzicht te krijgen in de hedendaagse consumentencultuur. Present Your Startup biedt een plaats op de eerste rij aan de toekomst.

Projectleider Nederland

Ik ben altijd op zoek naar opvallende patronen, technologische innovaties en consumententrends, om meer inzicht te krijgen in de hedendaagse consumentencultuur. Present Your Startup biedt een plaats op de eerste rij aan de toekomst.

Eddie van Eeken  Chief Operational Officer Present Your Startup Na mijn jarenlange ervaring als vestigingsmanager van een grote internationale corporate was ik toe aan meer innovatie. Ik raak geïnspireerd door startups en wil daarom graag bijdragen aan de snelle groei van Present Your Startup.

Eddie van Eeken
Chief Operational Officer Present Your Startup

Na mijn jarenlange ervaring als vestigingsmanager van een grote internationale corporate was ik toe aan meer innovatie.

Ik raak geïnspireerd door startups en wil daarom graag bijdragen aan de snelle groei van Present Your Startup.

Jildou Steensma  Programma manager & associate partner Present Your Startup Caribbean Startups met impact en met direct een sterke internationale ambitie raken mij het meest. Ik ben als partner betrokken in het Caribisch gebied.

Jildou Steensma
Programma manager & associate partner Present Your Startup Caribbean

Startups met impact en met direct een sterke internationale ambitie raken mij het meest. Ik ben als partner betrokken in het Caribisch gebied.

Eva Kleingeld Manager Marketing & Communicatie Present Your Startup Ik heb een grote passie voor taal, schrijven en communicatie in de breedste zin van het woord. En daar mag ik me ook mee bezighouden bij Present Your Startup! Daarnaast geeft de dynamische startupwereld mij ontzettend veel energie.

Eva Kleingeld
Manager Marketing & Communicatie Present Your Startup

Ik heb een grote passie voor taal, schrijven en communicatie in de breedste zin van het woord. En daar mag ik me ook mee bezighouden bij Present Your Startup! Daarnaast geeft de dynamische startupwereld mij ontzettend veel energie.

Megaidi Pinas Legal expert & Management assistant  Ik hou ervan om omringd te zijn door creatieve geesten en game changers. Het is de beste manier om in contact te blijven met mijn eigen creativiteit. Present Your Startup biedt mij die omgeving, met een sterke focus op innovatie. Wat kan een creatieve jurist nog meer vragen?

Megaidi Pinas
Legal expert & Management assistant

Ik hou ervan om omringd te zijn door creatieve geesten en game changers. Het is de beste manier om in contact te blijven met mijn eigen creativiteit. Present Your Startup biedt mij die omgeving, met een sterke focus op innovatie. Wat kan een creatieve jurist nog meer vragen?

Gerard Weemhoff Producent en Regisseur Interactieve Live Web TV Bij Present your Startup ben ik verantwoordelijk voor het goed in beeld brengen van de geselecteerde startups. Ook denk ik graag mee aan de creatieve kant en lever mijn input daarvoor.

Gerard Weemhoff
Producent en Regisseur Interactieve Live Web TV

Bij Present your Startup ben ik verantwoordelijk voor het goed in beeld brengen van de geselecteerde startups. Ook denk ik graag mee aan de creatieve kant en lever mijn input daarvoor.

Michelle Koopman Junior Marketing & Communicatie Present Your Startup Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in nieuwe frisse ideeën, communicatie en creatie. Ik kan mijn creativiteit uiten in alle communicatie van Present Your Startup.

Michelle Koopman
Junior Marketing & Communicatie Present Your Startup

Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in nieuwe frisse ideeën, communicatie en creatie. Ik kan mijn creativiteit uiten in alle communicatie van Present Your Startup.


Board members Present Your Startup 

 
Peter van Bergen Bestuurslid Present your Startup Communiceren is een vak apart. Startups moeten zich dat eigen maken om straks een exit te kunnen maken.

Peter van Bergen
Bestuurslid Present your Startup

Communiceren is een vak apart. Startups moeten zich dat eigen maken om straks een exit te kunnen maken.

Hans Romijn Bestuurslid Present your Startup Startups matchen aan investeerders is mijn vak. Via twitter benader ik potentials voor het programma van Present your Startup.

Hans Romijn
Bestuurslid Present your Startup

Startups matchen aan investeerders is mijn vak. Via twitter benader ik potentials voor het programma van Present your Startup.

Michiel Geerdink Fondsmanager Haarlemvalley Capital Ik houd mij bezig met het fonds Haarlemvalley Capital en de Incubator gevestigd bij Rabobank Haarlem. Daarnaast ben ik zelf ook informele investeerder. Geïnteresseerd in investeren via Haarlemvalley Capital? Neem contact met mij op !

Michiel Geerdink
Fondsmanager Haarlemvalley Capital

Ik houd mij bezig met het fonds Haarlemvalley Capital en de Incubator gevestigd bij Rabobank Haarlem. Daarnaast ben ik zelf ook informele investeerder.

Geïnteresseerd in investeren via Haarlemvalley Capital? Neem contact met mij op!


advisory board

 
Eric Boonstra EvoSwitch Samen met Haarlemvalley bouwen we aan een toekomst van innovatie. Met Present your Startup blijft het niet alleen bij de regio Haarlem

Eric Boonstra
EvoSwitch

Samen met Haarlemvalley bouwen we aan een toekomst van innovatie. Met Present your Startup blijft het niet alleen bij de regio Haarlem

Jan Feenstra Rabobank Als echte partner voel ik mij enorm verbonden met het concept van Present your Startup. Ik word zelf warm van innovatie en ondernemerschap.

Jan Feenstra
Rabobank

Als echte partner voel ik mij enorm verbonden met het concept van Present your Startup. Ik word zelf warm van innovatie en ondernemerschap.

Marielle Wiegmans Crowe Horwath Foederer Sinds het begin van Present your Startup in 2014 ben ik betrokken. Ik begeleid ondernemers bij het waarmaken van hun ambities. Ik ben expert op het gebied van crowdfunding en corporate finance

Marielle Wiegmans
Crowe Horwath Foederer

Sinds het begin van Present your Startup in 2014 ben ik betrokken. Ik begeleid ondernemers bij het waarmaken van hun ambities. Ik ben expert op het gebied van crowdfunding en corporate finance

 
Reinout te Brake GWC investments In 2014 werd ik geraakt door het concept van Present your Startup. Sinds die tijd zet ik mij veelvuldig in als adviseur van de organisatie. Ik zet daar waar mogelijk mijn netwerk in om linken te leggen. Mijn expertise ligt op het gebied van gaming.

Reinout te Brake
GWC investments

In 2014 werd ik geraakt door het concept van Present your Startup. Sinds die tijd zet ik mij veelvuldig in als adviseur van de organisatie. Ik zet daar waar mogelijk mijn netwerk in om linken te leggen. Mijn expertise ligt op het gebied van gaming.

Frank Appeldoorn Volta Ventures Present your Startup biedt mij kansen om in contact te komen met goed geselecteerde startups. Het team van Present your Startup en de infrastructuur in Haarlem maakt mogelijk dat zij kan uitgroeien tot een van de meest hoogstaande kwalitatieve accelerators van Nederland.

Frank Appeldoorn
Volta Ventures

Present your Startup biedt mij kansen om in contact te komen met goed geselecteerde startups. Het team van Present your Startup en de infrastructuur in Haarlem maakt mogelijk dat zij kan uitgroeien tot een van de meest hoogstaande kwalitatieve accelerators van Nederland.

Wendy van Ierschot Van Ierschot Een goed team creëren en behouden is een van de belangrijkste aspecten van een startup. Ik adviseer de Present your Startup heel graag. Ik investeer zelf ook in startups in Amerika en Nederland.

Wendy van Ierschot
Van Ierschot

Een goed team creëren en behouden is een van de belangrijkste aspecten van een startup. Ik adviseer de Present your Startup heel graag. Ik investeer zelf ook in startups in Amerika en Nederland.

Stephan Derksen Infotheek Ik heb een passie voor het spotten van innovatieve technologie trends en speciale interesse in de dynamiek van fusies, tech startups en venture capital/private equity. Dat vind ik terug bij Present your Startup (Haarlemvalley).

Stephan Derksen
Infotheek

Ik heb een passie voor het spotten van innovatieve technologie trends en speciale interesse in de dynamiek van fusies, tech startups en venture capital/private equity. Dat vind ik terug bij Present your Startup (Haarlemvalley).