Haarlemvalley

Present Your Startup is een accelerator programma en succesvol pitch evenement. Het platform koppelt startups aan kapitaal door het organiseren van evenementen, het begeleiden van startups en het vinden van juiste financiering voor een startup.  

 Stichting Present Your Startup werd geïnspireerd door de TV programma’s van Dragons Den & Shark Tank, maar stak het idee daarachter in een geheel nieuwe en innovatieve jas. Present Your Startup is een initiatief van Valérie Vallenduuk die zich de vraag stelde:  Waar heb je als beginnend ondernemer met groeiambities - naast een investering in geld - behoefte aan? Valérie Vallenduuk registreerde de merknaam Haarlemvalley ® vanwege het ontstaan van het concept in Haarlem in 2014. De eerste twee edities van het pitch evenement werden bekend onder de naam Haarlemvalley.  In 2016 is ervoor gekozen om verder te gaan onder de naam Present Your Startup.

De naam Haarlemvalley wordt nog steeds gebruikt voor onze incubator gevestigd bij de Rabobank in  Haarlem, ons fonds Haarlemvalley Capital en de internationale relatie met Harlem, New York.