Rabobank Haarlem en Omstreken en Present Your Startup

Rabobank Haarlem en Omstreken is een van de founding partners van Present Your Startup. Samen met Present Your Startup willen wij het startup ecosysteem verduurzamen in de regio en zo de economische vitaliteit verhogen.

Een aandeel in het startup ecosysteem

Mensen en bedrijven realiseren de meeste impact met duurzame ontwikkeling als ze samen optrekken, een aandeel nemen in elkaar. Ons aandeel in Present Your Startup vertaalt zich in het beschikbaar stellen van onze kantoorruimte voor meetings, het delen van kennis, het ondersteunen van events en het actief verbinden met ons netwerk. Daarnaast investeren wij ook financieel.

Klaar voor de start

Bij het starten van een eigen bedrijf komt veel kijken. Bijvoorbeeld met het schrijven van een ondernemingsplan, het openen van een zakelijke rekening, het regelen van verzekeringen, het inschrijven bij de Kamer van Koophandel. Als je benieuwd bent naar tips en stappenplannen waarmee we jou kunnen helpen met een succesvolle start kun je kijken op www.ikgastarten.nl en laat je informeren en inspireren!

Zakelijke rekening met Startersvoordeel

Met het Rabo Startersvoordeel maak je een jaar lang zonder kosten gebruik van de zakelijke rekening én bijna al onze producten voor betalen en ontvangen. Hiermee bespaar je tot € 70 per maand en ontdek je welke producten je nou echt nodig hebt. Kijk hier voor meer informatie over het startersvoordeel van de Rabobank

Klik hier om in contact komen met een van onze adviseurs of bel onze bedrijvendesk 023-5120412.

Wil je je inschrijven voor Present Your Startup regio Haarlem? Klik op onderstaande button.