Rabobank Haarlem en Omstreken en Present Your Startup

Rabobank Haarlem en Omstreken is een van de founding partners van Present Your Startup. Samen met Present Your Startup willen wij het startup ecosysteem verduurzamen in de regio en zo de economische vitaliteit verhogen.

Een aandeel in het startup ecosysteem

Mensen en bedrijven realiseren de meeste impact met duurzame ontwikkeling als ze samen optrekken, een aandeel nemen in elkaar. Ons aandeel in Present Your Startup vertaalt zich in het beschikbaar stellen van onze kantoorruimte voor meetings, het delen van kennis, het ondersteunen van events en het actief verbinden met ons netwerk. Daarnaast investeren wij ook financieel.

Klaar voor de start

Bij het starten van een eigen bedrijf komt veel kijken. Bijvoorbeeld met het schrijven van een ondernemingsplan, het openen van een zakelijke rekening, het regelen van verzekeringen, het inschrijven bij de Kamer van Koophandel. Als je benieuwd bent naar tips en stappenplannen waarmee we jou kunnen helpen met een succesvolle start kun je kijken op www.ikgastarten.nl en je laten informeren en inspireren!

Rabo Bizzy, één totaalpakket!

Rabo Bizzy is één totaalpakket dat bestaat uit een zakelijke rekening, Rabo BedrijfsSpaarRekening, Rabo Betaalverzoek en de boekhoud-tool Tellow. Rabo Bizzy koppelt ze aan elkaar. Alles werkt slim samen. Hierdoor krijg je meer inzicht en overzicht in je financiën. En je boekhouden gaat als vanzelf. Elke betaling gaat direct naar je btw-overzicht en elk kwartaal staat de aangifte voor je klaar. Super simpel. Je hoeft deze alleen nog na te lopen en in te dienen

Wil je meer weten? Neem dan contact op met Maurice van Maas, accountmanager MKB.

Maurice is per e-mail te bereiken op Maurice.van.Maas@rabobank.nl of via LinkedIn.

Wil je je inschrijven voor Present Your Startup? Klik op onderstaande button.

Maurice van Maas.jpg