Voor wie?

Je startup is jong, dynamisch, schaalbaar en innovatief. Je hebt een (business) plan en je startup is in de pre-seed of seed-stage. Je startup maakt deel uit van een groeiende markt zoals bijvoorbeeld tech, Internet of things, nieuwe media, duurzame energie, game-industrie, sociaal ondernemerschap of 3D-printen. Je bent beschikbaar voor een intake, en bij selectie vier dagen beschikbaar voor onze Prepare Your Startup Academy en één dag voor de Pitch day. 


Programma

Present Your Startup is een platform met een accelerator programma en een pitchpodium met als doel startups aan kapitaal te koppelen.

Heb jij een startup met een innovatief idee of product? Heb jij het beste idee, dat echt iedereen moet weten? Wil je hulp met je startup? Heb je behoefte aan groei van je bedrijf? Op zoek naar funding? Kortom, wil jij je onderneming verder ontwikkelen en succesvoller maken? Meld je startup dan aan en doe mee met een van de voorrondes van Present Your Startup! 

Infographic PYS.JPG

Wanneer je je aanmeldt, bellen we je op voor een telefonische intake. Hieruit wordt een aantal startups geselecteerd en uitgenodigd voor een persoonlijk kennismakingsgesprek met ons team in Haarlem. Na de kennismakingsgesprekken, selecteren we een aantal startups voor de Online Academy. Tijdens de Online Academy leren de startups over pitching, business modeling en finance.

Na het afronden van de Online Academy vinden de Prepare Your Startup & Scale up finance day en de Pitch & Selectiedag plaats. Een aantal startups wordt hieruit geselecteerd die door mogen naar de Prepare Your Startup Offline Academy. Dit is een accelerator van drie les- en kennismakingsdagen over je eerste ‘financial close’. Deze Academy is niet alleen bedoeld om kennis over te dragen, maar juist ook om de ondernemer achter de startup te leren kennen. Zowel de introductiedagen als de Prepare Your Startup Online en Offline Academy zijn belangrijk onderdelen van ons selectieproces.

Na de Prepare Your Startup Academy pitch jij je idee (mits goed genoeg en verder geselecteerd) tijdens de Pitch Day (kwartfinale) om een plek te bemachtigen tijdens de halve finale. Tijdens de halve finale wordt er gestreden om een plek in de grote finale-avond op 28 november 2018. 

Houd de agenda in de gaten voor de actuele data, locaties en meer informatie.

Bekijk hier meer belangrijke informatie betreft deelname aan Present Your Startup!

 

De 7 stappen