Persuitnodiging halve finale Present Your Startup Caribbean

Present Your Startup organiseert dit jaar voor de tweede keer Present Your Startup Caribbean om uiteindelijk startups te koppelen aan investeerders en experts. Dit doet Present Your Startup in de vorm van een intensieve Academy en een pitch evenement op 9 mei waarbij geselecteerde startups in een halve finale kunnen pitchen voor een jury van investeerders en experts. Uit deze negen startups zullen 5 startups worden uitgekozen om deel te nemen aan de finale die in augustus dit jaar zal plaatsvinden. Wij nodigen u graag uit om de halve finale op 9 mei bij te wonen op Papagayo Beach om 19:30 uur. 

Meer dan 40 startups gaven zich op om mee te doen aan Present Your Startup Caribbean. Hieruit heeft Present Your Startup 15 teams gekozen die kunnen deelnemen aan de Startup Academy op 7,  8 en 9 mei. Tijdens de Academy worden de startups klaargestoomd voor de halve finale. Na afloop van de halve finale zullen de finalisten van Present Your Startup Caribbean 2018 bekend gemaakt worden. 

Programma

19:30 uur Inloop
20:00 uur Pitches
21:30 uur Bekendmaking finalisten
22:00 uur Borrel

We begroeten u graag tijdens de halve finale van Present Your Startup Caribbean op 9 mei bij Papagayo Beach op Curaçao!