Investeerdersreis

English?

English?

Van 27 augustus t/m 31 augustus is het mogelijk om mee te gaan als investeerder naar Curaçao. De 5 finalisten die tijdens te halve finale bekend zijn gemaakt zullen hier in de finale pitchen. Wil jij hierbij zijn? Registreer je via de button hieronder.

 

De Academy en Halve finale Present Your Startup Caribbean 2018

Op 7, 8 en 9 mei vond de Startup Academy in het Caribisch gebied plaats. Startups uit Nederland, Aruba, Curacao, Sint Maarten en de BES-eilanden konden deelnemen. Tijdens de Academy werden de startups voorbereid om de halve finale te bereiken. Van de 40 Startups werden er uiteindelijk 9 startups geselecteerd die mee mochten doen aan de halve finale. 

Op 9 mei vond de halve finale op Papagayo Beach op Curaçao plaats. Vanaf 19:30 uur waren bezoekers van harte welkom om de 9 pitches van de halve finalisten bij te wonen. Tijdens deze avond werden de 5 finalisten van Present Your Startup Caribbean 2018 bekend gemaakt,  Project J (Bonaire), Fresh Habits (Curacao) Sageroots (British Virgin Islands) Sea Turtle Conservation (Curacao) and Ching Caribbean (British Virgin Islands). Na afloop werd er nog genetwerkt.

 

Impressies van de academy en de halve finale 2018

11-CINEX-curacao.jpg
 
Cosme logo.png
 
CDI.jpg

Impressie Present Your Startup Caribbean 2017

 

 

Bekijk hieronder de filmpjes van onze reis naar New York 

Haarlem meets Harlem New York part 1

Haarlem meets Harlem New York Part 2

Haarlem meets Harlem New York part 3