Announcement finalists Present Your Startup Global 2018

HAARLEM October 19, 2018 – On October 19, the semi-finals of Present Your Startup NL 2018 took place. Passionate pitches by the six semi-finalists eventually led to a decision by the jury. Lolo’s Bites, Bazoeki and Scheidshuren.nl won a ticket to the global finals of Present Your Startup 2018 that takes place on November 28 in the Philharmonie in Haarlem, Netherlands. During these finals, the winners of Present Your Startup Caribbean and the yearly Haarlem2Harlem pitch competition in New York will also compete for the title Winner of Present Your Startup 2018. 


Out of around 70 applications, the jury eventually selected three finalists from the Netherlands. On Wednesday November 28, five international startups will compete in the big finals of Present Your Startup Global in Haarlem. 

Prior to the finals, an exclusive program will take place for scale-ups with a revenue of 1 million euros or more. This program is organized in cooperation with Haarlem Groeit, which is driven by NL2025 and NLgroeit. Bas Beerens, the founder of WeTransfer will attend this program as keynote speaker. The finals of Present Your Startup Global start immediately after this exclusive program.


Do you want to attend the finals of Present Your Startup Global? Go to www.presentyourstartup.nl/events

 

 

Aankondiging finalisten Present Your Startup Global 2018

HAARLEM 19 oktober 2018 – Op vrijdag 19 oktober vond de halve finale plaats van Present Your Startup NL 2018. Uit de zes halve finalisten uit Nederland, werden Bazoeki, Lolo’s Bites en Scheidshuren.nl gekozen om de finale strijden om de titel Winnaar Present Your Startup 2018 op 28 november in de Philharmonie in Haarlem. In die finale staan ook de winnaars van Present Your Startup Caribbean en de Haarlem2Harlem pitchcompetitie in New York die jaarlijks wordt georganiseerd door stichting Present Your Startup. 

 

Uit de ruim 70 aanmeldingen, selecteerde een jurypanel dat bestaat uit investeerders en experts in verschillende rondes uiteindelijk drie in Nederland gevestigde finalisten. Op woensdag 28 november strijden de vijf startups van Present Your Startup Global in de grote finale van Present Your Startup die plaatsvindt in de Philharmonie in Haarlem. De finale start om 19:00 uur en eindigt om 23:00 uur. 

 

Voorafgaand aan de finale is er tussen 17:00 en 19:00 uur een exclusief programma voor groeiondernemers met een omzet van één miljoen euro of meer. Dit programma wordt georganiseerd in samenwerking met Haarlem Groeit dat wordt gedreven door NL2025 en NLgroeit. Haarlemmer Bas Beerens, founder van WeTransfer, is hierbij aanwezig als keynote spreker. De finale van Present Your Startup begint aansluitend om 19:00 uur. 

 

Wilt u bij de finale aanwezig zijn? Ga dan naar www.presentyourstartup.nl/events