Tien halve finalisten van Haarlemvalley 2015 zijn bekend!

Vrijdag 30 oktober 2015 heeft een panel van dertig investeerders, mentors en een jury de top 10 startups Haarlemvalley 2015 geselecteerd. De twintig pitches waren live te volgen via een eigen stream. Drie investeerders die niet aanwezig konden zijn keken zo toch nog mee.  Present Your Startup, de wedstrijd van Haarlemvalley biedt startups een platform die een relatief kleine investering zoeken om de nationale en internationale markt met een innovatief concept te veroveren.

Zeven van de tien startups zullen zich presenteren op 25 november 2015 in de Lichtfabriek. Investeerders geven op de avond zelf aan of ze willen investeren. Zo werd er vorig jaar, bij de eerste editie van Present Your Startup bijna 300.000 euro live geïnvesteerd. De startups die dit jaar op het podium staan hebben zich twee maanden voorbereid met de startup versneller van Haarlemvalley, Prepare Your Startup. Ook dit jaar wordt de avond weer door Dragons Den presentator, Jort Kelder gefaciliteerd.  Op willekeurige volgorde gaat het om deze halve finalisten:

Haarlemvalley wil van Haarlem een kapitaal stad maken, als suburb van Amsterdam focust Haarlemvalley zich op kleine investeringen met veel impact. Ben je investeerder? Bekijk dan de startups van dit jaar op Haarlemvalley.com of kom Present Your Startup op 25 november a.s. en koop je ticket nu. In het nieuwe jaar zijn er weer Meet your Startup bijeenkomsten om de ondernemer achter startup te ontmoeten.

Noot voor de redactie: 

Voor vragen kunt u contact opnemen met Valerie Vallenduuk (founder Haarlemvalley) 0646730993of Melissa Oosterbroek (Fondsmanager Haarlemvalley Capital) 0622156167.