Nieuwe partner Haarlemvalley: Köster Advocaten te Haarlem

Initiatiefnemer Haarlemvalley Valerie Vallenduuk is in het dagelijks leven advocaat en managing partner van Vallenduuk Advocaten. Zij is daarom zeer verheugd over de nieuwe samenwerking met een van de grootste advocatenkantoren uit de regio, te weten Köster Advocaten. Köster advocaten heeft 26 advocaten en expertise op alle gebieden waar startups mee te maken krijgen. Köster Advocaten verzorgt dan ook as vrijdag 9 oktober de Legal Academy dag voor de top 20 startups.

Thema van de dag is: Van start tot contract.  Hoe maak je je startup investor proof? Van pitch, algemene voorwaarden naar contract. Wat zijn de valkuilen en hoe doe je slim en praktisch juridisch zaken. Köster verzorgt de lunch en de borrel. Ook verzorgt Köster persoonlijke juridische ondersteuning middels een strippenkaart.