Nijsje - 250.000 investment needed

Tijdens de finale zal Bashar Al Badri pitchen voor Nijsje. Nijsje is een startup die ijsjes bezorgt met een bakfiets. Via een app zijn de fietsen van Nijsje te volgen. Zo mis je de ijscoman nooit meer!

Name *
Name

Er was eens een Nijsje. Nijsje zat eens te genieten van de zon toen plots de bel van de ijscoman klonk. Nijsje sprong op om geld te pakken maar helaas was haar portemonnee leeg. Het spaarvarken, daar zitten de centjes in! En snel weer naar buiten. Maar de ijscoman was weer vertrokken…

Dat vond Nijsje niet cool en besloot dat het beter kan. Nijsje heeft nu 4 rijdende ijsjes die ambachtelijk ijs bezorgen met een bakfiets. Via de App van Nijsje kan je de rijdende ijsjes volgen, bestellen en een Nijsalert ontvangen als zij in de buurt zijn. En uiteraard kun je pinnen! De coolste lekkernijs mis je niet!

Italiaanse schepijs ambachtelijk bereid door Otelli uit Haarlem. Het is vers en gemaakt van de beste natuurlijke ingrediënten. We hebben room ijs en sorbet ijs (zonder melk).

De rijdende ijsjes hebben hoorntjes en bakjes als je gluten vrij wilt genieten. Is het gezond? Nee, teveel ijs is niet gezond maar wel super lekker.

Bekijk hier de onepager van Nijsje

nijsje.png