Fiftyco - 200.000 euro investement needed

Valborg Korthals Altes pitcht tijdens de grote finale van Present Your Startup 2017 haar startup Fiftyco.

Name *
Name

50+ oud? Integendeel. Je staat volop in het leven, bent op veel vlakken net zo online als de jongere generaties, maar hebt wel specifieke behoeftes. Fiftyco maakt online communities voor nieuwe generatie 50+. Waar veel media nog steeds een traditioneel en eenzijdig beeld van ouder worden presenteren, maakt Fiftyco content waar je je – of je nu 52, 67 of 83 bent – wél in herkent (bekijk hier de 2 platformen die live zijn: Paradijsvogels Magazine & Gofifty)

Deze contentplatformen (o.a. online magazines, gekoppeld aan social networks, influencers en events) zijn naast een basismodel op partnerships in advertenties een toegangskanaal om relevante diensten te ontwikkelen en te vermarkten. Hierin focust Fiftyco op twee markten: E-health en E-travel.

De 200.000 EUR investering gaat Fiftyco besteden aan het uitbreiden van het team op content, marketing, IT en sales om het unieke bereik van onze platformen te laten groeien, meer omzet te generen en naast advertentiepartnerships additionele verdienmodellen te ontwikkelen in de bovengenoemde focusmarkten.

Bekijk hier de onepager van Fiftyco

 

fiftycoverkleind2.png
Valborg Korthals Altes op het podium tijdens de halve finale van Present Your Startup 2017

Valborg Korthals Altes op het podium tijdens de halve finale van Present Your Startup 2017