Kickoff Present Your Startup in 't Groene Hart

Op 9 maart 2017 zal de kickoff bij Dock15 in Mijdrecht plaatsvinden van Present Your Startup in het Groene Hart. Er wordt startups toegang gegeven tot kapitaal, kennis en netwerk. Present Your Startup organiseerde eerder in 2014, 2015 en 2016 een programma waarin startups beter beseffen waar ze staan en regelde de afgelopen 3 jaar ruim 3 miljoen aan funding in cash via informele investeerders, fondsen en crowdfunding. Onlangs is uit dit startup intiatief een fonds ontstaan dat investeert in startups.

 

Yvonne Welter, kandidaat Tweede Kamerlid, zal de Startup Bijeenkomst openen!

Yvonne Welter, kandidaat Tweede Kamerlid, zal de Startup Bijeenkomst openen!

Tijdens de kickoff wordt bekeken welke partijen uit de regio het Groene Hart als partner willen aanhaken voor de eerste bijeenkomsten op 11 en 18 mei 2017.  Bijzondere gast Yvonne Welter, kandidaat Tweede Kamer, zal de kickoff openen samen met gastheer Youri Lieberton, eigenaar van Dock15. Yvonne, een bijtertje in de politiek, heeft als Raadslid van de VVD in de Ronde Venen een motie ingediend om zo meer aandacht te vragen voor de positie van startups in de regio. Hier wordt nu een vervolg aangegeven door een bijeenkomst te organiseren. Het mooiste zou zijn als uit meerdere gemeentes in de regio partners aanhaken bij het startup intiatief in het Groene Hart.

Tijdens de bijeenkomst komen interessant sprekers aan het woord, zoals Tim de Kraker die vertelt over het vallen en opstaan in zijn eigen startup Bardoggy en initiatiefnemer Present Your Startup Valerie Vallenduuk vertelt het verhaal van de succesformule.

De bijeenkomst start om 14:00 uur bij Dock15 in Mijdrecht. De bijeenkomst is interactief, iedereen kan meepraten en vragen stellen en er zal diverse keren live worden gegaan via Facebook zodat mensen op afstand ook kunnen meedoen. Na afloop wordt er informeel nagepraat tijdens een borrel. Ben je geïnteresseerd als partner of gewoon in het onderwerp startups? Kom dan vooral langs!

Programma:

14:00 Ontvangst
14:30 Openingswoord Youri Lieberton & Yvonne Welter
14:40 Presentatie Valerie Vallenduuk - Present Your Startup
15:00 Tim de Kraker - Bardoggy (Alumnus Present Your Startup)
15:20 Woord Kandidaat 2e Kamer Yvonne Welter
15:30 Borrel
16:30 Einde

 

Aanmelden
Kan bij Eddie van Eeken via Eddie@presentyourstartup.nl
Voor meer informatie neem contact op met Valerie Vallenduuk via valerie@presentyourstartup.nl