Winnaar Present Your Startup Caribbean haalt financiering op.

winnaar present your startup curacao.jpg

Tijdens de eerste editie van Present Your Startup Caribbean werd de startup Curaçao AgroTech uitgeroepen tot grote winnaar! De geboren en getogen Curaçaoënaar Alex van Sprang haalde niet alleen een investering van 120.000 gulden op bij informele investeerders die meereisde met de organisatie van Present Your Startup, maar ook wil Curaçao Development Instute (CDI) samenwerken om de startu te laten groeien.  Daarnaast krijgt Curaçao AgroTech begeleiding van Curaçao Innovation Technology Institute (CITI) via Startup Launchpad en reist hij deze week nog met de organisatie van Present Your Startup mee naar Aruba  voor een podium interview tijdens het ATECH Congres met 1000 personen.    

NoFoodWasted winnaar Present Your Startup Nederland 2016 en Present Your Startup New York 2017 opende de avond met zijn strakke presentatie. Na zijn presentatie werd duidelijk dat zijn oplossing tegen voedselverspilling ook zal aanslaan in het Caribisch gebied omdat er zeer enthousiast werd gereageerd. August de Vocht besloot als sterk groeiend bedrijf niet mee te dingen naar de startup-prijs wel is hij nog op zoek naar een nieuwe ronde aan financiering van 2,5 miljoen euro.

De avond werd in het net gerenoveerde Landhuis Jan Thiel gehost door Nevita Mezas samen met founder Present Your Startup Valerie Vallenduuk, die samen met de investeerders kritische vragen stelde aan ook de andere startups. De runner ups waren Dennis van Donselaar met StayCool en Royendgel Silberie van Cambackup.

Present Your Startup organiseert sinds 2014 het programma in Nederland en in New York waarmee startups worden verbonden aan investeerders.  Present Your Startup heeft een toegankelijke aanpak, is bekend vanwege live funding en uniek door de lokale stimulering van het startup ecosysteem in een regionaal en (inter)nationaal netwerk.