Big Informal Investor Tour gaat langs bij startups in Haarlem

Als onderdeel van de Amsterdam Capital Week organiseert Stichting Present Your Startup samen met de gemeente Haarlem de Big Informal Investor Tour. De tour geeft informele investeerders de mogelijkheid om startups die mogelijk mee doen aan de finale van Haarlemvalley – Present Your Startup te leren kennen. Vorig jaar organiseerde de Stichting de finale avond voor de eerste keer.

“We hadden 66 aanmeldingen, waarvan er uiteindelijk 8 startups het podium hebben gekregen in de Lichtfabriek” vertelt Valerie Vallenduuk, initiatiefnemer Haarlemvalley, “We hebben in totaal 300.000 euro opgehaald voor de startups en bijna alle startups die in onze finale stonden hebben de funding voor elkaar gekregen. Dit jaar gaan we dat weer doen!”

The Big Informal Investor Limo tour vertrekt vanaf plaatsen zoals Bloemendaal, Aerdenhout en Overveen. De limo’s rijden daarna langs de leukste startups in Haarlem. De ondernemer van de startup pitch zijn bedrijf in de Limo. Daarna hebben investeerders de mogelijkheid om solide feedback te geven.
De limo’s eindigen bij de bekendmaking van de 20 overgebleven startups. “Ook informele investeerders met 10.000 euro kunnen met ons concept meedoen, op de avond weten we wie welke startup interessant vindt en zo brengen wij ook informele investeerders bij elkaar” geeft Melissa Oosterbroek, fondsmanager Haarlemvalley Capital aan.

Haarlemvalley wil van Haarlem, de kapitaal hoofdstad van Europa maken. Als informele investeerder kan je je opgeven voor de Big Informal Investor Tour op http://haarlemvalley.com/event/big-informal-investor-limo-tour/