Back to All Events

Big Metropool Investor Limo Tour

  • Koepel Harmenjansweg Haarlem, NH Netherlands (map)

 

Voorlopige Agenda 29  september 2017:
13:00 Inloop
14:00 uur Start Startup Village Amsterdam Science Park
14:30 uur Aanvang Limo tour
15:00 uur Aankomst Zaandam
16:00 uur Laatste rit Startup Village Amsterdam - Haarlem met speciale gasten
17:00 uur Einde Limo tour bij de Koepel in Haarlem en begin Meet your Startup borrel.
Let op! Ook startups en investeerders die niet zijn geselecteerd, zijn op deze borrel welkom om met elkaar te netwerken.
19:00 uur Einde Meet Your Startup Borrel

NB Bij 1 auto  worden maximaal 6 startups geselecteerd. Bij 2 auto's maximaal 12.  Bij 1 auto kunnen 6 investeerders meerijden en maximaal 12 bij 2 auto's.

Voor onze borrel is iedereen welkom mits vooraf aangemeld via deze link

Toelichting event

Tijdens de Amsterdam Capital Week en in de aanloop naar de live finale avond op 22 november 2017, organiseren wij de Big Metropool Investor Limo Tour. Na de enthousiaste reacties van de eerste en tweede editie van dit evenement in 2015 en 2016, vindt de Big Metropool Investor Limo Tour dit jaar plaats op vrijdag 29 september 2016. Tijdens dit matchmaking evenement, krijgen startup ondernemers de kans om een "Limousine Pitch" te houden voor een aantal investeerders en te sparren over hun business ideeën terwijl ze worden rondgereden door de gehele metropool regio Amsterdam. Van Startup Village Amsterdam naar Zaandam eindigt de tour in de oude Koepel gevangenis in Haarlem. Dit evenement is een perfecte gelegenheid voor investeerders die nog niet bekend zijn met de startup scene om te worden geïntroduceerd in deze wereld en een aantal startups te leren kennen in een informele setting. In de laatste rit van Amsterdam naar Haarlem zit een zeer bijzonder gezelschap die elke startup of investeerder wel wil ontmoeten.

Na de Limo Tour is het tijd voor onze Meet Your Startup netwerk event in de oude Koepel gevangenis in Haarlem waar iedereen is uitgenodigd om onder het genot van een drankje verder te praten.


Video Impressie van de Limo Tour 2016

Video Impressie van de Limo Tour 2015