Back to All Events

Big Informal Investors Limo Tour 2.0

  • 3D Makers Zone 91 Oudeweg Haarlem (map)

Invite Only Event

 

 

 

Agenda 30 september 2016:
9:30 uur begin Legal & Tax workshop voor geselecteerde startups regio Haarlem
14:30 uur einde Legal & Tax workshop Koster Advocaten & BDO accountants

14:30 uur Aanwezig geselecteerde startups & investeerders voor Limo tour
15:00 uur Aanvang Limo tour
17:00 uur Einde Limo tour en begin Meet your Startup borrel.
Let op! Ook startups en investeerders die niet zijn geselecteerd, zijn op deze borrel welkom om met elkaar te netwerken.
19:00 uur Einde Meet Your Startup Borrel

NB Bij 1 auto  worden maximaal 6 startups geselecteerd. Bij 2 auto's maximaal 12.  Bij 1 auto kunnen 6 investeerders meerijden en maximaal 12 bij 2 auto's.

Voor onze borrel is iedereen welkom mits vooraf aangemeld bij Eddie via eddie@presentyourstartup.nl

Toelichting event
Tijdens de Amsterdam Capital Week en in de aanloop naar de live finale avond op 23 november 2016, organiseren wij de Big Informal Investor Limo Tour. Na de enthousiaste reactie van de eerste editie van dit evenement in 2015, vindt de Big Informal Investor Limo Tour dit jaar plaats op vrijdag 30 september 2016. Tijdens dit matchmaking evenement, krijgen startup ondernemers de kans om een "Limousine Pitch" te houden voor een aantal investeerders en te sparren over hun business ideeën terwijl ze worden rondgereden door het mooie centrum van Haarlem. Dit evenement is een perfecte gelegenheid voor investeerders die nog niet bekend zijn met de startup scene om te worden geïntroduceerd in deze wereld en een aantal startups te leren kennen in een informele setting. 

Na de Limo Tour is het tijd voor onze Meet Your Startup netwerk event waar iedereen is uitgenodigd om onder het genot van een drankje verder te praten. 


Video Impressie van de Limo Tour 2015

Earlier Event: September 23
Prepare Your Startup Academy - Haarlem
Later Event: September 30
Meet Your Startup