Present Your Startup is een platform met een accelerator programma en een pitchpodium met als doel startups aan kapitaal te koppelen.

Heb jij een startup met een innovatief idee of product? Heb jij het beste idee, dat echt iedereen moet weten? Wil je hulp met je startup? Heb je behoefte aan groei van je bedrijf? Op zoek naar funding? Kortom, wil jij je onderneming verder ontwikkelen en succesvoller maken? Meld je startup dan aan en doe mee met een van de voorrondes van Present Your Startup! 

Alle aanmeldingen zijn welkom op de introductiedagen. Tijdens deze dagen worden de startups geselecteerd voor onze Prepare Your Startup Academy, die op verschillende momenten in 2018 zullen plaatsvinden. Dit is een accelerator van vier les- en kennismakingsdagen over je eerste ‘financial close’. Deze academy is niet alleen bedoeld om kennis over te dragen, maar juist ook om de ondernemer achter de startup te leren kennen. Een belangrijk onderdeel dus van ons selectieproces.

Na de Prepare Your Startup Academy pitch jij je idee (mits goed genoeg en verder geselecteerd) tijdens een van de drie Pitch Days (kwartfinales) om een plek te bemachtigen tijdens de halve finale. Tijdens de halve finale wordt er gestreden om een plek in de grote finale-avond op 28 november 2018. 

Houd de agenda in de gaten voor de actuele data, locaties en meer informatie.

Bekijk hier meer belangrijke informatie betreft deelname aan Present Your Startup!

 
 

De 7 stappen