De personen achter dit succes

 
Valerie Vallenduuk Founder Present Your Startup Startups zijn een hype. Die hype is nodig voor de toekomst van onze kinderen. De huidige beroepen bestaan straks niet meer. Daar moeten we nu op inspelen. Met Present your Startup matchen we startups aan kapitaal. Lees mijn verhaal hier.

Valerie Vallenduuk
Founder Present Your Startup

Startups zijn een hype. Die hype is nodig voor de toekomst van onze kinderen. De huidige beroepen bestaan straks niet meer. Daar moeten we nu op inspelen. Met Present your Startup matchen we startups aan kapitaal.
Lees mijn verhaal hier.

Eddie van Eeken   Chief Operational Officer Present Your Startup Na mijn jarenlange ervaring als vestigingsmanager van een grote internationale corporate was ik toe aan meer innovatie. Ik raak geïnspireerd door startups en wil daarom graag bijdragen aan de snelle groei van Present Your Startup.

Eddie van Eeken  
Chief Operational Officer Present Your Startup

Na mijn jarenlange ervaring als vestigingsmanager van een grote internationale corporate was ik toe aan meer innovatie.

Ik raak geïnspireerd door startups en wil daarom graag bijdragen aan de snelle groei van Present Your Startup.

Michiel Geerdink Fondsmanager Haarlemvalley Capital Ik houd mij bezig met het fonds Haarlemvalley Capital en de Incubator gevestigd  bij Rabobank Haarlem. Daarnaast ben ik zelf ook informele investeerder. Geïnteresseerd in investeren via Haarlemvalley Capital? Neem contact met mij op!   

Michiel Geerdink
Fondsmanager Haarlemvalley Capital

Ik houd mij bezig met het fonds Haarlemvalley Capital en de Incubator gevestigd  bij Rabobank Haarlem. Daarnaast ben ik zelf ook informele investeerder.

Geïnteresseerd in investeren via Haarlemvalley Capital? Neem contact met mij op

 

Eva Kleingeld Manager Marketing & Communicatie Present Your Startup Ik heb een grote passie voor taal, schrijven en communicatie in de breedste zin van het woord. En daar mag ik me ook mee bezighouden bij Present Your Startup! Daarnaast geeft de dynamische startupwereld mij ontzettend veel energie. Een evenement bijwonen? Je bent meer dan welkom op onze verschillende startup meetups. Zie onze facebookpagina.

Eva Kleingeld
Manager Marketing & Communicatie Present Your Startup

Ik heb een grote passie voor taal, schrijven en communicatie in de breedste zin van het woord. En daar mag ik me ook mee bezighouden bij Present Your Startup! Daarnaast geeft de dynamische startupwereld mij ontzettend veel energie.

Een evenement bijwonen? Je bent meer dan welkom op onze verschillende startup meetups. Zie onze facebookpagina.

Judith Tielen     Brand Manager Present Your Startup Behalve mijn juridische achtergrond heb ik een passie voor design, gadgets en vernieuwing, dat vind ik bij Present Your Startup.  Mijn hoofdactiviteit is het zijn van horeca ondernemer.  

Judith Tielen    
Brand Manager Present Your Startup

Behalve mijn juridische achtergrond heb ik een passie voor design, gadgets en vernieuwing, dat vind ik bij Present Your Startup.  Mijn hoofdactiviteit is het zijn van horeca ondernemer.

 

Gerard Weemhoff Producent en Regisseur Interactieve Live Web TV Bij Present your Startup ben ik verantwoordelijk voor het goed in beeld brengen van de geselecteerde startups. Ook denk ik graag mee aan de creatieve kant  en lever mijn input daarvoor.

Gerard Weemhoff
Producent en Regisseur Interactieve Live Web TV

Bij Present your Startup ben ik verantwoordelijk voor het goed in beeld brengen van de geselecteerde startups. Ook denk ik graag mee aan de creatieve kant  en lever mijn input daarvoor.

Een evenement bijwonen? Je bent meer dan welkom op onze verschillende startup meetups. Zie onze facebookpagina.

 
Ellen van der Vossen Startup Officer Gemeente Haarlem / Projectplan Startup Noord-Holland/Flevoland Ik werk aan een beter startupklimaat in de gehele metropool regio Amsterdam.


Ellen van der Vossen
Startup Officer Gemeente Haarlem / Projectplan Startup Noord-Holland/Flevoland

Ik werk aan een beter startupklimaat in de gehele metropool regio Amsterdam.

Alexander Westerwoudt Rabobank Intensief en handson betrokken bij het programma van Present your Startup. De organisatie zit bij onze bank inhouse.


Alexander Westerwoudt
Rabobank

Intensief en handson betrokken bij het programma van Present your Startup. De organisatie zit bij onze bank inhouse.

Joost van Rheenen            Ambassadeurr  Succesvolle startups laten ons als geen ander zien hoe de huidige economie binnen een aantal jaren kan veranderen.  Middels ervaring, common sense en passie draag ik mijn steentje bij.      

Joost van Rheenen            Ambassadeurr 

Succesvolle startups laten ons als geen ander zien hoe de huidige economie binnen een aantal jaren kan veranderen. 

Middels ervaring, common sense en passie draag ik mijn steentje bij.      

 
Peter van Bergen Bestuurslid Present your Startup Communiceren is een vak apart. Startups moeten zich dat eigen maken om straks een exit te kunnen maken.

Peter van Bergen
Bestuurslid Present your Startup

Communiceren is een vak apart. Startups moeten zich dat eigen maken om straks een exit te kunnen maken.

Hans Romijn Bestuurslid Present your Startup Startups matchen aan investeerders is mijn vak. Via twitter benader ik potentials voor het programma van Present your Startup.

Hans Romijn
Bestuurslid Present your Startup

Startups matchen aan investeerders is mijn vak. Via twitter benader ik potentials voor het programma van Present your Startup.


Raad van advies

 
Eric Boonstra EvoSwitch Samen met Haarlemvalley bouwen we aan een toekomst van innovatie. Met Present your Startup blijft het niet alleen bij de regio Haarlem.   

Eric Boonstra
EvoSwitch

Samen met Haarlemvalley bouwen we aan een toekomst van innovatie. Met Present your Startup blijft het niet alleen bij de regio Haarlem. 

 

Jan Feenstra Rabobank Als echte partner voel ik mij enorm verbonden met het concept van Present your Startup. Ik word zelf warm van innovatie en ondernemerschap.

Jan Feenstra
Rabobank

Als echte partner voel ik mij enorm verbonden met het concept van Present your Startup. Ik word zelf warm van innovatie en ondernemerschap.

Marielle Wiegmans Crowe Horwath Foederer Sinds het begin van Present your Startup in 2014 ben ik betrokken. Ik begeleid ondernemers bij het waarmaken van hun ambities. Ik ben expert op het gebied van crowdfunding en corporate finance 

Marielle Wiegmans
Crowe Horwath Foederer

Sinds het begin van Present your Startup in 2014 ben ik betrokken. Ik begeleid ondernemers bij het waarmaken van hun ambities. Ik ben expert op het gebied van crowdfunding en corporate finance 

 
Reinout te Brake GWC investments In 2014 werd ik geraakt door het concept van Present your Startup. Sinds die tijd zet ik mij veelvuldig in als adviseur van de organisatie. Ik zet daar waar mogelijk mijn netwerk in om linken te leggen. Mijn expertise ligt op het gebied van gaming.  

Reinout te Brake
GWC investments

In 2014 werd ik geraakt door het concept van Present your Startup. Sinds die tijd zet ik mij veelvuldig in als adviseur van de organisatie. Ik zet daar waar mogelijk mijn netwerk in om linken te leggen. Mijn expertise ligt op het gebied van gaming.

 

Frank Appeldoorn Volta Ventures Present your Startup biedt mij kansen om in contact te komen met goed geselecteerde startups. Het team van Present your Startup en de infrastructuur in Haarlem maakt mogelijk dat zij kan uitgroeien tot een van de meest hoogstaande kwalitatieve accelerators van Nederland.

Frank Appeldoorn
Volta Ventures

Present your Startup biedt mij kansen om in contact te komen met goed geselecteerde startups. Het team van Present your Startup en de infrastructuur in Haarlem maakt mogelijk dat zij kan uitgroeien tot een van de meest hoogstaande kwalitatieve accelerators van Nederland.

Wendy van Ierschot Van Ierschot Een goed team creëren en behouden is een van de belangrijkste aspecten van een startup. Ik adviseer de Present your Startup heel graag. Ik investeer zelf ook in startups in Amerika en Nederland.  

Wendy van Ierschot
Van Ierschot

Een goed team creëren en behouden is een van de belangrijkste aspecten van een startup. Ik adviseer de Present your Startup heel graag. Ik investeer zelf ook in startups in Amerika en Nederland.

 

Stephan Derksen Infotheek Ik heb een passie voor het spotten van innovatieve technologie trends en speciale interesse in de dynamiek van fusies, tech startups en venture capital/private equity. Dat vind ik terug bij Present your Startup (Haarlemvalley).  

Stephan Derksen
Infotheek

Ik heb een passie voor het spotten van innovatieve technologie trends en speciale interesse in de dynamiek van fusies, tech startups en venture capital/private equity. Dat vind ik terug bij Present your Startup (Haarlemvalley).