Op zoek naar funding?

Heb jij een startup met een innovatief idee of product? Heb jij het beste idee, dat echt iedereen moet weten? Wil je hulp met je startup? Behoefte aan groei van je bedrijf? Op zoek naar funding? Kortom, wil jij je onderneming verder ontwikkelen en succesvoller maken? Doe dan mee met Present Your Startup regio Haarlem! Let op, je hoeft niet per se uit deze regio te komen om deel te kunnen nemen.

 

Aftermovie Present Your Startup Haarlem 2017

Werkwijze

Alle aanmeldingen zijn welkom op de introductiedagen. Tijdens deze dagen worden de startups geselecteerd voor onze Prepare Your Startup Academy. Dit is een accelerator van drie les- en kennismakingsdagen over je eerste ‘financial close’. Deze Academy is niet alleen bedoeld om kennis over te dragen, maar juist ook om de ondernemer achter de startup te leren kennen. Zowel de introductiedagen als de Prepare Your Startup Academy zijn belangrijk onderdelen van ons selectieproces.

Na de Prepare Your Startup Academy pitch jij je idee (mits goed genoeg en verder geselecteerd) tijdens de Pitch Day (kwartfinale) om een plek te bemachtigen tijdens de halve finale. Tijdens de halve finale wordt er gestreden om een plek in de grote finale-avond op 28 november 2018. 

Voor alle data bekijk de event kalender.

 

 

(Founding) Toppartners