Present Your Startup bindt CTO aan zich

Maksym Kaphstyk, CTO Present Your Startup - Haarlemvalley

Maksym Kaphstyk, CTO Present Your Startup - Haarlemvalley

Per 1 oktober 2016 treedt Maksym Kapshtyk aan als CTO bij Present Your Startup & Haarlemvalley. Max studeerde Wiskunde aan de Universiteit in Oekraïne. Na zijn studie was hij verbonden als docent aan de Universiteit en werkte hij onder andere als CTO in een IT team van een startup.  In 2012 werd Max gevraagd om in Nederland te komen werken als developer. Hij leerde in korte tijd de Nederlandse taal en werd program manager waarbij hij een compleet IT team samenstelden en begeleiden. Anderen zeggen over Max "He inspires developers to go the maximum ".

Sinds midden 2015 werkt Max samen met het team van Present Your Startup & Haarlemvalley. Hij ontwikkelde onder andere het platform waar investeerders tijdens de finale avond kunnen aangeven of zij willen investeren in de startups die op het podium staan te pitchen.  Per 1 oktober treedt Max officieel aan als aandeelhouder van Haarlemvalley BV die exclusief werkt voor Stichting Present Your Startup.  Hij zal zich onder andere bezig houden met de uitbouw en completeren van het platform waarop de halve finalisten worden geplaatst.

Maksym is ook founder van Haarlem.tech onderdeel van Present Your Startup powered by EvoSwitch.

Maksyms ambitie is om van de Incubator van Haarlemvalley een startup studio te maken waar hij de technische lead voor startups zal zijn.