Present Your Startup / Haarlemvalley Update

Haarlem 25 augustus 2016 - Per 1 oktober 2016 treedt Maksym Kaphstyk aan als CTO en verlaat Melissa Oosterbroek de organisatie van Present Your Startup, bekend in de regio Haarlem onder de naam Haarlemvalley. 

Melissa Oosterbroek heeft een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van het speelveld voor startups in de regio.  Zij is reeds vijf jaar ondernemer en heeft daarin meerdere projecten succesvol opgestart met haar achtergrond in ondernemerschap en innovatie. Het afgelopen jaar heeft ze samen met Valerie Vallenduuk ervoor gezorgd dat de organisatie Present Your Startup de kwaliteitsslag heeft gemaakt die de organisatie nu kent.

Melissa Oosterbroek wil zich nu breder inzetten voor startende ondernemers in de gemeente Haarlem en zal zich fulltime richten op haar functie als voorzitter bij de vereniging Young MKB Haarlem en consultant bij Social Motion B.V.

“Young MKB Haarlem is een vereniging voor en door ondernemers met als doel ondernemers te helpen met het vinden van een ondernemersvereniging die het beste aansluit bij de business van de ondernemer en fungeert als startpunt met als doel het netwerk van de ondernemer in een recordtempo te vergroten daarbij kennis te maken met de verschillende verenigingen die Haarlem te bieden heeft op ondernemersgebied. Social Motion B.V. is een advies organisatie die zich richt op financieel advies voor startende ondernemers en startups in het sociale domein.”

Present your Startup wenst Oosterbroek succes met al haar volgende projecten. De taken van Oosterbroek worden overgenomen door Valerie Vallenduuk en zij wordt daarbij ondersteunt door Michiel Geerdink, die reeds betrokken is bij de organisatie.

Ambitie van Present Your Startup is om het jaarprogramma in 2017 uit te breiden naar 9 regio’s.  Present Your Startup wil de beste startups uit de Metropool Regio Amsterdam makkelijker toegang geven tot kapitaal. Verder werkt de organisatie hard aan het opzetten van een fonds en een uniek platform waarbij ook de crowd kan investeren in startups die eerst door investeerders en experts in voorrondes zijn verkozen tot de beste van hun regio. Maksym Kapshtyk is in zijn nieuwe rol als CTO  verantwoordelijk voor de ontwikkeling van dit unieke platform. Hij is tevens co-founder van Haarlem.Tech, een tech hub gevestigd bij EvoSwitch. Op vrijdag 7 oktober vindt de laatste voorronde plaats van Present Your Startup bij de Rabobank in Haarlem. Startups kunnen zich nog aanmelden voor de regio Haarlem voor 7 september aanstaande.

Voor meer informatie over Young MKB zie youngmkbhaarlem.nl
Voor meer informatie over Haarlem.Tech zie Haarlem.tech

Voor meer informatie over Present your Startup zie presentyourstartup.nl