Ontmoet startups tijdens ons programma 

Present Your Startup 2016 telde maar liefst vijf voorrondes waar 20 startups werden geselecteerd voor een Prepare Your Startup Accelerator programma, gehost door lokale partners en aangestuurd vanuit Present Your Startup. Hierna hebben zij gepitcht op de voorrondes. De top 4 van elke voorronde is door gegaan naar de halve finale, waarna op 23 november 2016 7 startups op het podium van de live finale stonden.

In 2017 is het programma iets anders opgezet. Aankomend jaar zullen er in in meerdere regio's selectiedagen plaatsvinden, waarna er op 3 momenten in het jaar (april, juli & september) de Prepare Your Startup Academy plaatsvindt en tevens op 3 momenten een Pitch Dag wordt georganiseerd. Net als vorig jaar zal er een halve finale plaatsvinden en op 22 november 2017 zal de grote live finale plaatsvinden. 

Als investeerders bent u van harte welkom op de Pitch Dagen, op de halve finale en natuurlijk hele finale. Bekijk de evenementen pagina op deze website om de data vast te zetten in uw agenda.

Heeft u geen tijd, maar wilt u wel weten welke startups er dit jaar mee doen? Schrijf u in voor nieuwsbrief en stuur een e-mail naar Judith Tielen

Maak kennis met onze beste startups 

Bent u investeerder, VC of business angel? Neem vrijblijvend deel aan onze evenementen! Bij Present Your Startup beslissen de investeerders welke startups worden geselecteerd en doorgaan naar de volgende ronde. Als u geïnteresseerd bent, kunt u worden uitgekozen om deel uit te maken van de jury tijdens (een van) de Pitch Dagen en uiteindelijk als jurylid voor de halve finale en hele finale. 


Wilt u op de hoogte worden gehouden van ons programma in 2017? Dat kan! Schrijf u hieronder in als nieuwe investeerder.
 


Support het Startup ecosysteem

Om een startup met succes te financieren en te laten groeien is Present Your Startup afhankelijk van het startup ecosysteem en de mensen die startups een warm hart toedragen. Ook u kunt ons supporten door Present Your Startup Vriend te worden. U ontvangt dan toegang tot exclusieve pitch events met streng geselecteerde startups, maar ook het laatste nieuws over onze startups. Het Present Your Startup lidmaatschap exclusief voor informele investeerders (business angels) kost tussen de 250 euro ex BTW en 1200 ex BTW per jaar. MKB bedrijven en dienstverleners kunnen al vriend worden voor 750 euro ex BTW per jaar. Wilt u (top)partner en intensief betrokken zijn? Neem dan contact op met Judith.

 

 

Schrijf U hier in als investeerder

Naam *
Naam
Wat voor een soort investeerder bent u? *
Ik wil bijdragen *