Deelnamevoorwaarden

 

Welkom bij Present Your Startup!

Jouw inschrijving voor Present Your Startup is bevestigd. Om jouw inschrijving compleet te maken, hebben wij het volgende van je nodig. 

1.     Betaling van het bedrag voor de Netwerk & Selectiedagen van 150,- euro ex btw, betaal hier.

2.     Een ingevuld (pre-)business plan formulier,  download het pre-business plan formulier of the pre-business plan in English.

3.     Het ingevulde formulier kun je hier uploaden.Ter kennisgeving, nogmaals de voorwaarden voor deelname:

  • Tijdens de eerste twee Netwerk & Selectiedagen is aanwezigheid verplicht. Voor de precieze data van de regio van jouw deelname, zie onze website www.presentyourstartup.nl
  • Deelname aan de Netwerk & Selectiedagen bedragen 150,- euro excl. Btw. Dit bedrag dient betaald te worden voorafgaand aan de Netwerk & Selectiedagen.
  • Indien je geselecteerd wordt voor de Prepare Your Startup Academy, bedraagt de deelname hiervan 499,- euro excl. btw. Dit bedrag dient betaald te worden voorafgaand aan de Prepare Your Startup Academy. Houd de website (www.presentyourstartup.nl)  in de gaten voor de vier Academy dagen.
  • Je bent beschikbaar tijdens de vier Prepare Your Startup Academy dagen en tijdens de Pitchdag (kwartfinale). Voor de kwartfinale dien je weer opnieuw geselecteerd worden (maximaal tien startups kunnen pitchen tijdens drie kwartfinales). 
  • Indien je tijdens de duur van het Present Your Startup programma een investering binnenhaalt, betaal je een success fee van 2% over dit bedrag. Deze termijn loopt tot 1 juli 2019. 
  • Je realiseert je dat indien je een van de vijf finalisten ben in november 2018, - je jezelf aan deelname aan de finale verbindt of indien dit niet het geval is (bijvoorbeeld omdat je ondertussen reeds een investeerder hebt gevonden), je een bedrag van 5000,- euro excl. btw verschuldigd bent aan Stichting Present Your Startup. Deze voorwaarde stellen wij, omdat wij geen lege plekken willen in ons programma tijdens de finale-avond. Indien je reeds een investering hebt opgehaald, kun je dit ook aangeven bij het publiek tijdens de finale-avond. Dat draagt bij aan de sfeer van de avond en kan wellicht leiden tot extra financiering. 
  • Je realiseert je dat samenwerkingspartner van Stichting Present Your Startup, te weten Haarlemvalley BV 2% aandelen ontvangt van alle finalisten. Aan een onderneming zonder aandelen zal een andere soortgelijke voorwaarde worden gesteld. Het verkrijgen van een klein percentage in aandelen of een soortgelijke regeling zorgt ervoor dat wij jou optimaal kunnen voorstellen binnen ons netwerk om jouw bedrijf te versterken en naar een hoger niveau te brengen met behulp van ons exclusieve netwerk. Daarnaast is er de mogelijkheid om plaats te nemen in onze incubator na de finale-avond. Tot en met de kwartfinale is jouw deelname vrij van het overdragen van aandelen. Pas op het moment dat je geselecteerd bent voor de halve finale en je besluit deel te nemen aan de halve finale en je wordt finalist, ben je verschuldigd 2% aandelen over te dragen of te voldoen aan een soortgelijke regeling. Als je besluit niet deel te nemen aan de halve finale omdat je geen aandelen wil overdragen, zal een andere startup jouw plek in de halve finale krijgen.