Deelnamevoorwaarden

 

 1. Ik ben aanwezig tijdens de Netwerk & Selectiedag(en). Voor de precieze data van de regio van jouw deelname, zie de agenda.
 2. Ik betaal voor deelname aan de Netwerk & Selectiedag(en) 150,- euro ex Btw (de waarde bedraagt 2500 euro). Dit bedrag dient betaald te worden voorafgaand aan de Netwerk & Selectie dagen. Ik krijg hiervoor:
  1. Verschillende workshops over financieringsvormen en mogelijkheden, kennis en hulp met je pitchdeck en onepager, tips & tricks voor een perfecte pitch.
  2. Netwerkmogelijkheden met investeerders, CEO's, andere startups en ambtenaren.
  3. Borrels op beide dagen.
 3. Indien ik word geselecteerd voor de Prepare Your Startup Academy, ben ik tijdens het gehele programma aanwezig en betaal ik voor deelname 500,- euro ex Btw (het totale programma heeft een waarde van 25000 euro). Dit bedrag dient betaald te worden voorafgaand aan de Prepare Your Startup Academy.
 4. Indien ik als een van de 10 startups word geselecteerd voor de Pitchdag (de kwartfinale), ben ik aanwezig tijdens deze dag.
 5. Indien ik tijdens de duur van het Present Your Startup programma funding ophaal, dan betaal ik een success fee van 2% over dit bedrag. Deze termijn loopt vanaf het moment van inschrijving tot een half jaar na de finale-avond op 22 november 2017, dus tot 1 juli 2018. 
 6. Ik realiseer mij dat indien ik een van de 5 finalisten ben in november 2017, ik ook daadwerkelijk zal deelnemen aan de finale of indien dit niet het geval is (bijvoorbeeld omdat ik ondertussen reeds een investeerder hebt gevonden), ik een bedrag van 10.000,- euro ex Btw betaal. Deze voorwaarde stellen wij, omdat wij geen lege plekken willen in ons programma tijdens de finale-avond. Indien je reeds een investering hebt opgehaald, kun je dit ook aangeven bij het publiek tijdens de finale-avond. Dat draagt bij aan de sfeer van de avond, en kan wellicht leiden tot extra financiering. 
 7. Ik realiseer mij dat Haarlemvalley BV 2% aandelen ontvangt van alle finalisten. Op het moment dat ik besluit deel te nemen aan de halve finale en ik word geselecteerd als finalist, dan teken ik daarvoor het contract. Indien je hier niet toe bereid bent, kun je niet deelnemen aan de halve finale. Het verkrijgen van een klein percentage in aandelen zorgt ervoor dat wij jou optimaal kunnen voorstellen binnen ons netwerk om jouw bedrijf te versterken en te brengen naar een volgend niveau. Daarbij is er de mogelijkheid om plaats te nemen in onze incubator na de finale-avond.